Arriba l'obra del grup de teatre dels professors de l'Institut de Viladecavalls: "Les dones sàvies" de Molière sticky icon

Us esperem el proper dissabte 28 de novembre a les 20 h al Casal d'Ullastrell.

 

LA MEMÒRIA HISTÒRICA. MEMÒRIA DE L’HOLOCAUST. sticky icon

El Departament de socials amb la coordinació del professor Antoni Riera ha començat a treballar de nou amb un grup d’alumnes de batxillerat al voltant de la memòria històrica i en concret sobre el tema del l’Holocaust.

El passat dia 6 d’octubre , un grup d’alumnes van visitar les exposicions. “ Fugint de l’Holocaust. Catalunya i els refugiats jueus de la Segona Guerra Mundial” i “ Mes enllà de Mauthausen. Francesc Boix, fotògraf » del Museu d’Història de Catalunya. 

Convocatòria del servei de neteja a l'Institut de Viladecavalls sticky icon

Les empreses interessades en participar en aquest concurs hauran de passsar a recollir la documentació adient per la secretaria del centre en horari de 9 a 14 hores.

La documentació s'haurà de lliurar entre els diez 9 i 13 de noviembre dins un sobre tancat a la mateixa secretaria i en el mateix horari.

Sortida de Geologia per El Figaró sticky icon

El dia 14-10-2015, els alumnes de 2on de batxillerat de Ciències de la Terra i del medi ambient van fer una sortida de Geologia per El Figaró (Vallès oriental).

Venda de llibres al centre el setembre sticky icon

Dies 8 i 9 de setembre de 9 a 19 hores.

Resultats dels examens DELF sticky icon

Felicitem a tot l'alumnat de francès que s'ha presentat als examens DELF pels excel·lents resultats: 100% aprovats.

22 - A2

10 - B1

Felicitats a la professora per la feina feta.

De nou, 100% d'aprovats a la Selectivitat. sticky icon

Una vegada més, tots i cada un dels 53 estudiants de l'Institut de Viladecavalls que s'han presentat a les PAU han superat les proves. També enguany, la Marta Hernàndez, estudiant de 2n A, ha obtingut una distinció a l'excel·lència en assolir una qualificació superior a 9 en la fase comuna. 

Felicitats a totes i a tots!

La botiga dels horrors - Batx d'Arts Escèniques sticky icon

Els escènics de l'INS de Viladecavalls acabem el curs amb la representació d'un musical com és tradició al nostre centre. Aquesta vegada li va tocar al musical "La botiga dels horrors" - Little Shop of Horrors- un musical que va néixer de l'adaptació d'una pel·lícula de sèrie B al teatre. El pes del projecte el van portar els alumnes de primer de Batxillerat d'Arts Escèniques de l'INS de Viladecavalls, però també hi van participar alumnes de la coral formada per alumnes de l'ESO i dos grups de l'optativa de teatre de primer i tercer d'ESO. Es van fer dues funcions, una al matí en la qual van assistir els alumnes de primer, segon i tercer d'ESO. I una funció nocturna en la qual els amics i familiars dels alumnes van poder gaudir d'un espectacle que ha comptat amb la sempre magistral i generosa dedicació de la professora de música Rosa Navarro. Us deixem la gravació del musical perquè la gaudiu. 

Erasmus+

Netbooks TOSHIBA; garantia i us

Anar a la Web informativa

 

AVARIES-->Des de el dimecres dia 13 de novembre   tots els dimecres de 10 a 11:30h tindreu a la vostra disposició un tècnic, en Gerard,  que us podrà solucionar els problemes  de SORFTWARE dels vostres netbooks TOSHIBA, sempre i quan us deixi anar el vostre professor d'aula.

Formulari d'avaries del NETBOOKS

Si teniu una avaria, i el porteu al servei tècnic o a nosaltres, RECORDEU-VOS d'omplir aquest  FORMULARI d'avaries per als  NETBOOKS dels usuaris del nostre centre.

Avaries INFORMÀTIQUES al centre

Seiem bé per escriure

Cerca

 

Accés a UNPORTAL

Per la comunitat del nostre centre:

3010@unportal.cat

13.3010